Tisztelt Ügyfeleink Magyarországról! RRC Servis s.r.o. vállalat a IKUSI spanyol cég kizárólagos képviselője Szlovákiában. A vállalatunk azt a lehetőséget kaptta, hogy 2010-ben júniustól felkínálhatjuk a IKUSI kiváló minőségű termékeit az Önnök munkája megkönnyítése és gépek, berendezések modernizálása érdekében.


Ikusi az egyik legjelentősebbnek tartott nagyvállalat, amely kiváló tervezésű és jó minőségű termékeit forgalmazza. A vállalat termékek széles skáláját, elektronikus rendszereket, távirányítókat elektromos berendezések és gépekhez (daruk, emelők...) kínál. Ikusi a piacon már több mint 50 éve és a tartós növekedésének alapja az innováció.
    Vegye fel velünk a kapcsolatot
........................................................................................................................


Ha kérdése van termékeinkről, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon, a képzett csapattunk áll a rendelkezésére .

Szívesen segétünk a legmegfelelőbb típusú távirányító kiválasztásában.

Copyright 2010 Your webmaster RoKo. All rights reserved.
NONSTOP SERVIZ !
tel. számok (magyar ügyfeleink számára):

+421 915 783 126


email:
rrcservis@gmail.com

d a r u k   é s   g é p e k   t á v v e z é r l é s e
Vezérlési típusnyomógombos vezérlés:

TM70/1 és 2

TM70-EX


botkormányos (joystick) vezérlés:

IK2

IK3

IK4


fotógaléria


kapcsolatv i l á g s z i n t ű  m á r k a      -     k i v á l ó  m i n ő s é g      -      t e r m é k e k  s z é l e s  s k á l á j a      -      m é l t á n y o s  á r          
Pavel Dvořák - cégtulajdonos